16.1 C
Athens

Μπουρούσης: «Το σημαντικό είναι ότι θα είμαστε στην Κίνα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ, Γιάννης Μπουρούσης, για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η εθνική Ανδρών θα βρίσκεται το 2019 στα γήπεδα της Κίνας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στην προκριματική φάση με 9 νίκες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να έχουμε αήττητο ρεκόρ από το ξεκίνημα. Πολλοί δεν πίστεψαν σε αυτή την ομάδα. Όμως, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχουμε πει στο παρελθόν. Πρέπει να μείνουμε στα αποτελέσματα, που μας έφεραν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς τους παίκτες είναι ότι πήραν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ελλάδα θα είναι στην Κίνα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σλοβενία, δεν θα είναι. Άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις δυσκολεύονται. Η Ελλάδα θα πάει, έχοντας ήδη εννέα νίκες. Το φαντάζεστε; Είναι τεράστιο», ανέφερε για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Γιάννης Μπουρούσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς