19.7 C
Athens

Ψάχνει πρώτη νίκη ο Απόλλων στο ντεμπούτο Τεννέ

Την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητεί ο ουραγός Απόλλων απέναντι στον Ατρόμητο στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ

Ιδιαίτερη από κάθε άποψη είναι η αποψινή αναμέτρηση της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο (19:00, LIVE FWS.GR, ΕΡΤ-1).

Οι γηπεδούχοι με τον Μπάμπη Τεννέ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Super League, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ψυχολογία και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εγχείρημα το οποίο αντικειμενικά είναι πάρα πολύ δύσκολο με τα δεδομένα που έχουν ήδη διαμορφωθεί.

Την αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απαρτίζουν οι εξής: Χουάντερσον, Βάσιτς, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσσης, Γκίνο, Πέδρο, Κονέ, Μπεντινέλι, Τριάδης, Ελ Χέλβε, Ακόστα, Γκαρός, Ντεφεντερίκο, Βάρκας.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος που προέρχεται από την ήττα στις καθυστερήσεις με 2-1 από τον Ολυμπιακό, καλείται να επανέλθει στις επιτυχίες, ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής. Ο τεχνικός των κυανόλευκων Νταμίρ Κάναντι θα ποντάρει στους παρακάτω παίκτες: Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Μάντσον, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς