17.8 C
Athens

Ματς αποδείξεων στο «AEL FC Arena»

Η ελλιπέστατη ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πανιώνιο με τους δύο αντιπάλους να έχουν θέσει διαφορετικούς στόχους

Με μία αρκετά ενδιαφέρουσα μάχη ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Στο «AEL FC Arena» η ΑΕΛ αναζητεί εσπευσμένα πόντους παραμονής απέναντις τον φορμαρισμένο Πανιώνιο (17:15, LIVE FWS.GR, Novasports1)

Oι γηπεδούχοι με 11 πόντους στο σακούλι τους χρειάζονται απαραίτητα τους τρεις βαθμούς, που θα τους επιτρέψουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφού δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες πέντε στελεχών του. Πρόκειται για τους τραυματίες, Πασχάλη Κάσσο, Λεοζίνιο, Βαγγέλη Μόρα, Μανώλη Μπέρτο ενώ, δεν υπολογίζεται και o Μπάσεμ Μόρσι που βρίσκεται στην Αίγυπτο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Παιτέρης, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιος, Μπαργκάν και Σαχίτι.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αγωνιστική κατάσταση, όπως αποδεικνύουν οι τρεις συνεχόμενες νίκες του επί των Παναιτωλικού (3-0), Ξάνθης (0-1) και Λαμίας (1-0)

Σημαντικό «αγκάθι» για τους Νροσμυρνιώτες συνιστά η απουσία του Σπιριντόνοβιτς. Ο τεχνικός Πανιωνίου, Ζοσέ Ανιγκό, επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής:

Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μακρύλλος, Κεϊτά, Πίρις, Μασούρας, Ντουρμισάι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Ρέντζας, Καμαρά, Σιντί Αλί, Σεράφ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς