22.2 C
Athens

Μάντζαρης: «Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη μετά την ολοκλήρωση του Ολυμπιακός - Μπουντούτσνοστ, με την ερυθρόλευκη νίκη με σκορ 92-70

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν την νεοφερμένη στην Ευρωλίγκα, Μπουντούτσνοστ, την οποία κέρδισαν με 92-70 για την 10η αγωνιστική.

Δηλώσεις έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν αρκετά συγκεντρωμένη και διαβασμένη για τους κινδύνους που επιφύλασσε το συγκεκριμένο ματς, και επιπλέον είπε πως το σύνολο του Μπλατ θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλει, από θέμα απόδοσης.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας γκάρντ:

«Η Μπουντούτσνοστ έχει κάνει καλές νίκες, για αυτό και θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπήκαμε έτσι όπως θέλαμε. Ήταν μια καλή νίκη για τη συνέχεια. Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η σεζόν είναι μεγάλη και κουραστική. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

Το θέμα είναι να παίρνεις νίκες, το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε να είμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε αποτελέσματα. Είμαστε καινούργια ομάδα και θέλουμε χρόνο να δέσουμε. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε. Κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Ελπίζουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει όταν πρέπει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς