17.1 C
Athens

Αποκάλυψη τώρα: Τι έδειξε στην κάμερα ο Γιώργος Μπόγρης;

Ο Insider του FWS αποκαλύπτει τι έβλεπε στο κινητό του ο Μπόγρης και θέλησε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές της Nova!

Ο Γιώργος Μπόγρης είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ άτομο. Και ο χαρακτηρισμός δεν αναφέρεται στο μπόι του υψηλόσωμου (2.10) σέντερ, αλλά στην προσωπικότητά του. Υπάρχουν στιγμές που ο «Μπογρίνιο» λειτουργεί ως μια larger than life περσόνα από ένα διαφορετικό «αστρικό σύστημα» σαν αυτό της αμερικανικής show biz, μέσα στην οποία περιλαμβάνονται και οι αθλητές – σταρ.

Τη μια στιγμή μπορεί να δεις τον Μπόγρη να πανηγυρίζει σαν γκολ ένα καλάθι με γροθιές στον αέρα ή κάνοντας… «κουπεπέ» με τις παλάμες του και την άλλη να πηγαίνει μόνος του στο Μάτι με ένα αυτοκίνητο φορτωμένο είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Μπορείς επίσης να τον δεις να μπαίνει σε μια άκρως εχθρική έδρα που τον υποδέχεται με… πατροπαράδοτες βρισιές και αυτός να χαμογελάει πλατιά και να χαιρετά σαν να τον αποθεώνουν!

Red Power FWSΧθες, ο Γιώργος Μπόγρης έγραψε ξανά τη δική του ιστορία. Αφήνοντας κατά μέρους τις τυπικές συμπεριφορές αλλά δίχως να γίνεται προσβλητικός ή χυδαίος, κατάφερε να αφήσει και πάλι το στίγμα της ευφυΐας του και του… πειραχτηρισμού του. Πολλοί θα είδαν την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και ίσως πρόσεξαν τον Μπόγρη που έδειξε το κινητό του στην κάμερα με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Τι ακριβώς έβλεπε ο Γιώργος Μπόγρης στο κινητό του, το οποίο του προκάλεσε τέτοια ευφορία και θέλησε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές; Τον αγώνα του του Παναθηναϊκού σε live streaming, ο οποίος εκείνη την ώρα έχανε μέσα στην έδρα της Χίμκι του Μπαρτζώκα! Αλήθεια τώρα, ποιος άλλος θα τολμούσε να σκεφτεί τέτοιο πείραγμα, που να μη θίγει κανέναν;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς