24.7 C
Athens

Γιώργος Γεωργίου: Ο,τι έπαθα, το έπαθα από δικιά μου μ@λ@κι@ (video)

Ο γνωστός αθλητικογράφος ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και έκανε την «αυτοκριτική» του

Πριν λίγες ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εισήχθη επειγόντως στην Εντατική προκαλώντας ανησυχία σε πολύ κόσμο για την κατάσταση της υγείας του.

Σήμερα ο Γιώργος Γεωργίου όχι απλώς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά επέστρεψε ήδη και στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real και μάλιστα ιδιαίτερα ορεξάτος.

Όπως ήταν λογικό ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε στους ακροατές του για την περιπέτεια της υγείας του και παράλληλα έκανε την… αυτοκριτική του για τα δικά του λάθη που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Γειά χαρά. Για όσους ανησυχούν είμαι καλά. Ό,τι έπαθα, το έπαθα… από δικιά μου μ@λ@κία», είπε προς τους ακροατές του, αποκαλύπτοντας ότι η υπερβολική κατανάλωση αλατιού εκτόξευσε την πίεσή του 22,4 και προκάλεσε πνευμονικό οίδημα.

«Κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες, σαν το πρεζόνι έτρωγα μια μεγάλη σακούλα… γαριδάκια», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημοσιογράφος, εξηγώντας τον λόγο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Όπως μου είπαν οι γιατροί, εάν είχα καρδιά, δύσκολα θα την είχα σκαπουλάρει», ανέφερε ο γνωστός αθλητικογράφος.

«Όταν το έπαθα, δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω. Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων, τους χτύπησα την πόρτα και εκείνοι κάλεσαν για πρώτες βοήθειες», σημείωσε.

Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει από εδώ κι εμπρός, τόνισε πως οι γιατροί του συνέστησαν να… μην βλέπει καν το αλάτι και μέχρι πέντε τσιγάρα την ημέρα.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον απλό κόσμο που όλες αυτές τις ημέρες δεν σταμάτησε να στέλνει μηνύματα συμπαράστασης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς