18.8 C
Athens

Γελεβασάκη-Μανίκας: Ξεκατινιάστηκαν λόγω My Style Rocks (pics)

Οι πρώην σύζυγοι σφάχτηκαν στο Instagram με αφορμή τα ρούχα που επρόκειτο να φορέσει η παίκτρια στο ριάλιτι μόδας

Καβγά είχαν στο Instagram η παίκτρια του My style rocks, Έλλη Γελεβασάκη με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Μανίκα.

Η παίκτρια του My style rocks ζήτησε μέσω των insta stories της από τους followers της να της δώσουν ιδέες για το πώς να ντυθεί στο παιχνίδι και τι concept να υιοθετήσει.

Η απάντηση λοιπόν μίας φαν της ήταν και ο λόγος να ξεκινήσει ο καβγάς με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό μοντέλο, Γιώργο Μανίκα.

«Ντύσου σαν να πηγαίνεις στην κηδεία του πρώην σου», ήταν η πρόταση μίας διαδικτυακής της φίλης με την Έλλη Γελεβασάκη να απαντά: «Εσύ που μου έστειλες αυτό. Είσαι πολύ φίλη μου».

Ο Γιώργος Μανίκας είδε την ανάρτηση αυτή και δεν την άφησε ασχολίαστη. Αναδημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «Μην αγχώνεστε παιδιά μου, δεν πάει για εμένα. Είχε πολλούς πρώην μετά και πριν από μένα».

Η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Γιώργος Μανίκας γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2010. Tον Ιανουάριο του 2013 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Το Σεπτέμβριο του 2014 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισαν το γιο τους, Άγγελο-Ιωάννη.

Όμως, ο γάμος τους τελείωσε άδοξα το καλοκαίρι του 2017 και τράβηξαν χωριστούς δρόμους με μόνη τους επικοινωνία το παιδί τους.

Η Έλλη Γελεβεσάκη, πριν σχεδόν ένα μήνα, έκανε την εμφάνισή της στο Μy Style Rocks, με τον Γιώργο Μανίκα να μην έχει κάνει μέχρι τώρα κανένα σχόλιο για την επιλογή της μητέρας του γιου του.

Το έκανε μια και καλή…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς