22.4 C
Athens

Θαύμασε τον Θρύλο στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ο Καμπιάσο (pic)

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο παρακολούθησε τον Ολυμπιακό, με αντίπαλο την Μπέτις, δείχνοντας πως ενδιαφέρεται ακόμα για την πορεία της ομάδας

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο ήρθε στον Ολυμπιακό, τίμησε τη φανέλα και το σύλλογο των Πειραιωτών και έφυγε «κύριος», έχοντας τις καλύτερες σχέσεις με όλους.

Φυσικά, και στις τάξεις των φιλάθλων είναι αρκετά αγαπητός, με τον ίδιο να αγαπάει τον κόσμο του Ολυμπιακού, νιώθοντας τυχερός που τον «αγκάλιασαν» για όσο αγωνίστηκε στην ομάδα των ερυθρολεύκων.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής συχνά-πυκνά παρακολουθεί τον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως ακόμα και σήμερα είναι ένα κομμάτι του συλλόγου.

Ο Καμπιάσο, το βράδυ της Πέμπτης, παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα του Θρύλου στην Ισπανία, ενώ παράλληλα, όπως ο ίδιος ενημέρωσε μέσω των social media, έβλεπε και την αναμέτρηση της Μίλαν με την Ντουντελάνζ. Ένα ματς το οποίο «εκαιγε» άμεσα τους Πειραιώτες, για την εξέλιξη του ομίλου.

Είχε την αγωνία του κι εκείνος για την εξέλιξη του ομίλου δείχνοντας για άλλη μια φορά, ότι ποτέ δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό!

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση που ανήρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς