26.5 C
Athens

«Δικός μας είναι αυτός;» – Η νέα ατάκα Τσίπρα στο Μάτι που θα συζητηθεί (video)

Μετά το κυνικό «θα τα σπατάλαγες» μια νέα απίστευτη ατάκα δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να πήγε στο Μάτι την ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων, ωστόσο τα… πεπραγμένα του εκεί θα συζητηθούν ως φαίνεται πολύ περισσότερο απ’ ό,τι αν είχε… κουβαλήσει ο ίδιος μαζί του τους εκπροσώπους του Τύπου σ’ αυτή την επίσκεψη.

Μετά το επικό «θα τα σπατάλαγες» που σε μια έξαρση κυνισμού ξεστόμισε απέναντι σε πυρόπληκτη, μια άλλη ατάκα του δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις.

Στο ίδιο βίντεο, στο τέλος του, ο Αλέξης Τσίπρας, στη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής, όταν δέχθηκε μία ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα των έργων, γύρισε στην κυρία δίπλα του και την ρώτησε «δικός μας είναι αυτός;».

Φράση που αποδεικνύει πως ο πρωθυπουργός πηγαίνει «προστατευμένος» ή τουλάχιστον αυτό επιδιώκει σε τέτοιου είδους επισκέψεις και πως υπάρχει αυστηρή επιλογή των ανθρώπων που συμμετέχουν, τους οποίους γνωρίζουν οι άνθρωποι της περιοχής που κάθονται κοντά του, ώστε να μετριαστούν ή και να αποφευχθούν εντελώς οι δυσάρεστες ερωτήσεις.

Φαίνεται μάλιστα να παίρνει καταφατική απάντηση και με χαρά δέχθηκε την ερώτηση ανακουφισμένος που δεν έχει πέσει πάνω σε κάποιον απρόσκλητο επισκέπτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς