23.1 C
Athens

Γύρισαν την πλάτη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το βράδυ της Παρασκευής (30/11 21.00) έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο κόντρα στην Φερεντσβάρος, αγώνας που δεν θα μεταδοθεί στην Ελλάδα…

Μπροστά στον τέταρτο ευρωπαϊκό του τίτλο βρίσκεται η αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (30/11 21.00), στην πισίνα της Βουδαπέστης, θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό Super Cup, ως πρωταθλητής Ευρώπης, κόντρα στην Φερεντσβάρος, την κάτοχο του LEN Trophy.
Ωστόσο, αυτό το μεγάλο παιχνίδι δεν θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι, αφού τα ελληνικά κανάλια γύρισαν την πλάτη! Συγκεκριμένα, κανένα κανάλι, ούτε ελεύθερο, ούτε συνδρομητικό, αλλά ούτε η ΕΡΤ ενδιαφέρθηκε να «κλείσει» τα δικαιώματα.
Και προκαλεί εντύπωση, κυρίως για την Δημόσια Τηλεόραση, η οποία βρίσκεται κοντά σε όλα τα σπορ και μεταδίδει, παράλληλα τους αγώνες των «ερυθρόλευκων» στην Euroleague, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Εάν δεν έχουμε κάποια εξέλιξη την τελευταία στιγμή, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση σε livestreaming από την ιστοσελίδα της LEN και μέσω του FWS.gr.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς