20.6 C
Athens

Υπάρχει και πιο γρήγορος απ’ τον Χατσερίδη! (vid)

Διαβάστε ποιος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κατάφερε (!) να αποβληθεί πιο νωρίς από το 7ο λεπτό, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι

Πολύ μακριά από το ρεκόρ ταχύτερης αποβολής για παίκτη του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό ματς έμεινε ο Γεβγέν Χατσερίδης, με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο 7ο λεπτό του αγώνα με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Διότι ο Μιγκέλ Βίτορ τα είχε καταφέρει (!) μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα με τη Σπάρτακ Τρνάβα στην Τούμπα, στις 30 Ιουλίου 2015!

Στο 1:20 εκείνου του αγώνα, για την ακρίβεια, ο Μιγκέλ Βίτορ γκρέμισε τον Μίκοβιτς, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από λάθος κοντρόλ του Πορτογάλου και ετοιμαζόταν να σκοράρει. Η κόκκινη κάρτα βγήκε αμέσως από το τσεπάκι του διαιτητή, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι έπαιξε όλο ουσιαστικά το ματς με παίκτη λιγότερο και νίκησε 1-0, με γκολ του Λούκας Πέρεθ στο 82ο λεπτό. Νίκη που έμελλε να χαρίσει την πρόκριση, μια και στη ρεβάνς της Σλοβακίας ο «Δικέφαλος» απέσπασε ισοπαλία με 1-1.

Στο 7ο λεπτό και μάλιστα με δύο κίτρινες κάρτες, είχε προλάβει να αποβληθεί και ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης στον εκτός έδρας αγώνα με τους Γκλάσγκοου Ρέιντζερς στις 13 Αυγούστου 1998 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 στο «Άιμπροξ» δεχόμενος δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (55’ Καντσέλσκις, 70’ Γουάλας) και αποκλείστηκε, μια και η ρεβάνς στο γήπεδό του έληξε με το «στείρο» 0-0.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς