18.3 C
Athens

#θα_τα_σπαταλαγατε: «Έπεσε» το Twitter με την κυνική ατάκα του Τσίπρα σε πυρόπληκτη

Τρολάρισμα μέχρι… τελικής πτώσεως από τους χρήστες στο hashtag που… έριξε στη δεύτερη θέση των trends τον Ριχάρδο

Σε… πάρτι άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε η ατάκα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε πυρόπληκτη στο Μάτι κατά τη διάρκεια της εκεί επίσκεψής του την περασμένη Τρίτη.

Μόλις έγινε γνωστό ότι ως απάντηση στο παράπονο πυρόπληκτης για την έλλειψη βοήθειας από το κράτος ο πρωθυπουργός θέλοντας να τονίσει ότι οι υποδομές είναι πιο σημαντικές από τα χρήματα της είπε ότι αν είχε τα 2.000 ευρώ θα τα σπαταλούσε, ένα πρωτοφανές… γλέντι ξέσπασε στο twitter.

Το πάρτι ήταν άνευ προηγουμένου και φυσικά το hashtag δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από τη φράση θα_τα_σπαταλάγατε.

Με χιούμορ, σαρκασμό, περιπαικτική διάθεση, αλλά και αρκετή θλίψη για όσα ζούμε, οι χρήστες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το hashtag #θα_τα_σπαταλαγατε έγινε πρώτο trend, εκθρονίζοντας τον #Ριχάρδο.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ως Μαρία Αντουανέτα και ως Στάλιν, ενώ έγιναν και αναφορές σε δηλώσεις και εικόνες από ταξίδια κυβερνητικών στελεχών. Την… τιμητική τους είχαν και οι μετακλητοί στους οποίους έγιναν πολλές αναφορές αντιδιαστέλλοντας τα 2.000 ευρώ της πυρόπληκτης με τους δικούς τους μισθούς.

Δεν έλειψε βέβαια και ο τουιτεράς… φίλαθλος λάτρης του στοιχήματος που έγραψε πως αν τους έδινε τα 2.000 ευρώ θα τα τζόγαραν στο στοίχημα…

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς