18.2 C
Athens

Aκρίτα προς Σεφερλή: Tαράχτηκε ο γιος σας με όσα γράφω εγώ και όχι με όσα γράφετε εσείς

Η απάντηση της δημοσιογράφου στον ηθοποιό • Ευχαριστώ τους θαυμαστές του που μου εύχονται ψόφο και καρκίνο, γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook

Συνέχεια και μάλιστα… διπλή έδωσε η Έλενα Ακρίτα στην αντιπαράθεσή της με τον Μάρκο Σεφερλή, απαντώντας αρχικά για τη μήνυση που της έκανε για όσα έγραψε στο άρθρο της με την κοινοποίηση της ανάρτησης ενός άλλου χρήστη που αναφέρεται στη μήνυση. Ακολούθως επανήλθε με μια δική της ανάρτηση, στην οποία τον… ευχαριστεί για τον ψόφο και τον καρκίνο που της εύχονται οι θαυμαστές του.

Πιο συγκεκριμένα, χθες η δημοσιογράφος κοινοποίησε την ανάρτηση ενός χρήστη που αναφερόταν στη μήνυση που της έκανε ο Μάρκος Σεφερλής και έγραφε:

«… δηλαδή ο Μάρκος Σεφερλής έβαλε τα κλάματα στην Ελεωνόρα Μελέτη επειδή του άσκησε δριμύτατη κριτική η Ελενα Ακρίτα και έκανε ο ίδιος μήνυση σ’ αυτή, αλλά οι γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμού. Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε; Σας άρεσε που βρεθήκατε στη θέση που βρισκόμαστε εμείς στις παραστάσεις σας; Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα  του ψυχαγωγώ και του διασκεδάζω και γυρίστε πίσω με περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη διασκέδαση».

Βεβαίως, η Ελενα Ακρίτα δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά στα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης παρέθεσε μία σειρά από αρνητικές κριτικές για παραστάσεις και συνολικά για την παρουσία του Μάρκου Σεφερλή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας πραγματικός «πόλεμος» με άλλους χρήστες που την κατηγόρησαν για την οξύτητα του άρθρου της εναντίον του καλλιτέχνη.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί, ότι σήμερα ο χρήστης έσβησε εντελώς την επίμαχη ανάρτηση από τον λογαριασμό του.

Σήμερα η γνωστή δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτησή της στο Facebook, όπου σχολιάζει με λεπτή ειρωνεία τους θαυμαστές του ηθοποιού και όσα γράφουν για εκείνην στα social media.

Όπως αναφέρει, τελεί εν αναμονή της μήνυσης του ηθοποιού και όσο συμβαίνει αυτό ευχαριστεί θερμά τους θαυμαστές του «για την κοσμιότητα και την λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδό τους -ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένειά μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι».

Απαντά επίσης και σε όσα είπε για τον γιο του Μάρκου Σεφερλή και την ενόχληση του παιδιού από τα όσα έγραψε για τον πατέρα του, γράφοντας: « Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο ή αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει».

Και κλείνει την ανάρτησή της σημειώνοντας σκωπτικά: «Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου, αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος αχ εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς