24 C
Athens

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Εχει αλλάξει ήδη και το lead in του δελτίου προκειμένου να ενισχυθούν τα νούμερα τηλεθέασης

Μπορεί το ένα σκέλος των φημών που αφορά τη Σία Κοσιώνη και την ενδεχόμενη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ να διαψεύδεται από το ίδιο το κανάλι, το δεύτερο ωστόσο που αφορά τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου δεν είναι δυνατόν να διαψευστεί, αφού η πρόσβαση στους πίνακες της Nielsen είναι ανοιχτή για όλους.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν τα πάει καλά σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, πιέζεται πολύ από το «απέναντι» δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ βλέπει σχεδόν μονίμως την «πλάτη» της Μάρας Ζαχαρέα στο Star και έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου αποφάσισαν να κάνουν κινήσεις για να το ενισχύσουν.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα enimerosi24.gr το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Σία Κοσιώνη θα ξεκινά 25 λεπτά νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα, θα μετακινηθεί στις 19:20 αντί για τις 19:45 που μεταδίδεται σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα η συγκεκριμένη αλλαγή θα ισχύσει από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Ηδη από την εβδομάδα που διανύουμε άλλαξε και το lead in του δελτίου. Η σειρά «Όσο έχω εσένα» μετακινήθηκε το μεσημέρι στη θέση του «My Style Rocks». Ο διαγωνισμός μόδας του καναλιού ξεκινάει μια ώρα αργότερα και δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο.

Αυτό βεβαίως σημαίνει από την πλευρά του πως ούτε και το σίριαλ που ξεκίνησε με προσδοκίες να «χτυπήσει» υψηλά νούμερα και αποτελούσε το «άνοιγμα» του ΣΚΑΪ στη μυθοπλασία, τα πηγαίνει τόσο καλά. Κι έτσι καθώς το ριάλιτι μόδας τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, αποφασίστηκε να είναι αυτό που θα δίνει το lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς