24 C
Athens

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το απόγευμα της Πέμπτης, με την Τουρκική Χατάι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα Γυναικών, με τις παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη να στοχεύουν στη πρώτη νίκη τους στο θεσμό

Με την Τουρκική Χατάι «συγκρούεται» ο Ολυμπιακός και οι Γυναίκες του Γιώργου Παντελάκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα (29/11, 17:00).

Στόχος των ερυθρόλευκων είναι φυσικά η παρθενική νίκη στο θεσμό και το πρώτο «ροζ» φύλλο αγώνα. Ο προπονητής των Γυναικών, Γιώργος Παντελάκης έχει όλες του τις παίκτριες διαθέσιμες, ακόμα και την Άννα Μαρία Σταμολάμπρου, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Ήδη, το πραγματοποίησε για το Ελληνικό πρωτάθλημα (επί του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ), δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει (σκόραρε 8 πόντους).

Ο Παντελάκης δεν μπορεί να υπολογίζει μονάχα την μεγάλη άτυχη για φέτος, που ακούει στο όνομα Ρίτα Ρασίντ. Η Ρασίντ θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο ξεκούρασης, με τον τεχνικό του Θρύλου να μην την έχει στα πλάνα του.

Οι Πειραιώτισσες, αν και έχουν αγωνιστεί περίφημα στα τρία προηγούμενα ματς, δεν έχουν κατορθώσει να «πιουν νερό», κάτι που ευελπιστούν να πραγματοποιήσουν σήμερα, επί Τουρκικού εδάφους.

Ο Γιώργος Παντελάκης μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα επί της Χατάι στις παρακάτω αθλήτριες: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Να υπενθυμίσουμε πως ο εν λόγω αγώνας θα μεταδοθεί στο επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς