20.6 C
Athens

Σκόραρε ξανά ο Μπεν

Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο πρώην φορ του Ολυμπιακού Μοχάμεντ Μπεν στην ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Νάπολι με 3-1, αξιοποιώντας την ασίστ του Μάρκο Μάριν

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα συνέχισε ακάθεκτος ο Μοχάμεντ Μπεν.

Ο Αφρικανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε στο 57’ στην εκτός έδρας ήττα των ερυθρόλευκων από την Νάπολι με 3-1 στο «Σαν Πάολο» για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Mάλιστα, αυτό ήταν το τέταρτο φετινό ευρωπαϊκό γκολ για τον Μοχάμεντ Μπεν.

Η Νάπολι με την ευρεία της νίκη έφτασε στοςυ 9 βαθμούς και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στο ματς της τλευταίας αγωνισιτκής κόντρα στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, ώστε να προκριθεί στους «16» του Champions League.

Με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησε την αναμέτρηση η Νάπολι και στο 13’ άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Χάμσικ.
Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους «παρτενοπέι», οι οποίοι στο 34’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με όμορφη ενέργεια του Μέρτενς.
Η Νάπολι αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 52’ Με τον Μέρτενς να αυξάνει τον προσωπικό του λογαριασμό , έπEιτα από εξαιρετική ενέργεια του Χάμσικ.

Για να φτάσουμε στο 57’, όπου ο Ερυθρός Αστέρας μείωσε το κσορ σε μίασυεργασία … βγαλμένη από την περυσινή θητεία δύο πρώην παικτών του Ολυμπιακού.
Ο Μάρκο Μάριν έδωσε τρομερή πάσα στον Μοχάμεντ Μπεν και ο Αφρικανός φορ με ψύχραιμο σουτ μείωσε σε 3-1.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Ραούλ Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Χάμσικ, Αλάν, Καγιεχόν, Φαμπιάν Ρουίθ, Ινσίνιε, Μέρτενς.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Σρνιτς, Μπάμπιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Γκόμπελιτς, Κρίστιτσιτς, Μπεν, Μάριν, Σίμιτς, Στολίκοβιτς.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς