20.6 C
Athens

Ζένια Μπονάτσου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Δεν μιλάω στον παππού μου (video)

«Ήρθαν τούμπα όλα μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου», είπε η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη • Τι είπε για την αιτία θανάτου του πατέρα της, Βλάση Μπονάτσου

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show ήταν η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάση Μπονάτσου και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και έκανε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον οικοδεσπότη, που θα συζητηθεί.

Η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου μίλησε για τον πατέρα της και τον αναπάντεχο χαμό του, αλλά και για τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη και όταν έφτασε η συζήτηση στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αποκάλυψε ότι δεν του μιλάει πια!

«Με τον παππού μου δεν είμαστε. Δεν μιλάω μαζί του. Δεν του μιλάω. Γύρισαν όλα τούμπα. Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα. Σαν να ήταν τόσα χρόνια ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε όλοι σε ένα σπίτι. Έχει προσπαθήσει ο ίδιος να μου μιλήσει. Δεν έχω απαντήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε ακόμα στην απώλεια του πατέρα της που τη βίωσε πολύ μικρή και με αφορμή την αιτία του θανάτου του, αποκάλυψε ότι έχει κληρονομήσει το ίδιο αυτοάνοσο νόσημα μ’ εκείνον.

«Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένειά του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει. Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία», είπε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς