19.1 C
Athens

Γ. Σαββίδης: «Μόνο ο ΠΑΟΚ είναι ένοχος για όλα στην Ελλάδα» (pic)

Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν ανάμεσα στους φιλάθλους της ΑΕΚ και του Άγιαξ, ο Γιώργος Σαββίδης βρήκε την ευκαιρία μέσω instagram να τοποθετηθεί γι' αυτό το θέμα

Τη δική του άποψη ανέφερε μέσω των social media ο Γιώργος Σαββίδης, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Άγιαξ. Συγκεκριμένα ο υιός Σαββίδης, μέσω του λογαριασμού του στο instagram, ενεργοποιήθηκε ο νέος του λογαριασμός, σχολίασε με καυστικό τρόπο τα γεγονότα.

Συγκεκριμένα απατώντας με ειρωνικό στυλ, θεωρεί πως οι οπαδοί που προκάλεσαν τα επεισόδια ήταν ΠΑΟΚτζηδες, καθώς όπως αναφέρει, για όλα στην Ελλάδα φταίει ο ΠΑΟΚ. Τη συγκεκριμένη απάντηση την έδωσε σ’ έναν φίλαθλο που σχολίασε κάτω από το ποστ που είχα κάνει. Ουσιαστικά ο Γιώργος Σαββίδης πήρε την καλύτερη πάσα, για να αναφερθεί στα γεγονότα.

Δείτε την απάντηση:

Τέλος, λίγο αργότερα απάντησε το εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά για τα δικά μας προβλήματα. Αυτό που λέω είναι, ότι αν κάποιος κλ… στην Τούμπα, ξεκινάνε να μιλάνε από τον Θωμά μέχρι τον Υφυπουργό και τον καθένα. Τι έγινε χθες; Που είναι ο Υφυπουργός να το… παίξει χαλαρός και αυστηρός; Που είναι τα… γνωστά κανάλια; Που είναι οι… γνωστοί δημοσιογράφοι; Που είναι οι δηλώσεις ότι είναι ντροπή. Αυτό είναι που λέω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς