24.7 C
Athens

Οικονόμου: «Ιδιαίτερη τιμή να είμαι στον Πανιώνιο, έχουμε δρόμο, θέλει δουλεια»

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου, μετά την επίσημη συνεργασία του με την ΚΑΕ Πανιώνιος

Το ντεμπούτο του Νίκου Οικονόμου στον πάγκο των «κυανέρυθρων» δεν ήταν και το ιδανικό (ήττα από τον Ολυμπιακό με 98-72), αλλά ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά.

Την Κυριακή, ο Πανιώνιος ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Οικονόμου, με αποτέλεσμα τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, να τον κοουτσάρει χωρίς ουσιαστικά καμία προπόνηση.

Όμως, η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος τόνισε πως ο «Ιστορικός» έχει αρκετά δύσκολο έργο μπροστά του και οφείλει να δουλέψει σκληρά.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου, ως προπονητή του Πανιωνίου: 

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι στον Πανιώνιο που έχω παίξει μπάσκετ, ήμουν ασίσταντ κόουτς και πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Πρέπει να γνωρίσω τους παίκτες και να διαπιστώσω σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Ο Πανιώνιος έχει σημειώσει δυο νίκες και έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, γιατί πρόκειται για το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ισόβαθμες. Θέλει πολλή δουλειά, έχουμε δρόμο και υπόσχομαι μόνο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μην αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος, με την παραμονή του στην Α1 κατηγορία που είναι ο κύριος στόχος του.

Έχουμε δει ποια είναι η δύναμη του κόσμου του Πανιωνίου και το γνωρίζουν όλοι στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά αναμφίβολα χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο, γιατί ειδικά στην έδρα μας αποκτούμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς