21.8 C
Athens

«Κοκκίνησε» το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τα ερυθρόλευκα τμήματα!

Άκρως ερυθρόλευκο το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, αφού τρία τμήματα του Ολυμπιακού πετούσαν για ξεχωριστούς προορισμούς

Τρία τμήματα του ερυθρόλευκου συλλόγου, αναχωρούσαν για προορισμούς, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους, σε Θεσσαλονίκη, Τουρκία και Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Γιώργου Ζαραβίνα, εκείνο του Γιώργου Παντελάκη για το μπάσκετ γυναικών και τέλος το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως καταλαβαίνετε, έγινε …του Θρύλου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Το τμήμα χάντμπολ πετάει για Θεσσαλονίκη, ενόψει της αναμέτρησης επί της ΧΑΝΘ για την Handball Premier. Το τμήμα για το γυναικείο μπάσκετ αντιμετωπίζει την Χατάι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα, το βράδυ της Πέμπτης, την Ρεάλ Μπέτις, ενόψει της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Σίγουρα, όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο τις πρωινές ώρες, ή εργάζονται εκεί, θα αισθάνονται αρκετά τυχεροί, αφού σίγουρα δε θα έχασαν ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα είδωλά τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς