22.5 C
Athens

Απόλυτος στο Περιστέρι με Πορτογάλους προπονητές! (Videos)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σε εκτός έδρας αναμετρήσεις επί του Ατρομήτου για την Super League έχοντας Πορτογάλο προπονητή στην άκρη του πάγκου του

Πολύ σημαντική από κάθε άποψη ήταν για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου με 2-1, δείχνοντας χαρακτήρα και καρδιά πρωταθλητή.

Μία επιτυχία, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα στους ερυθρόλευκους του Πέδρο Μαρτίνς να παραμείνουν γερά στο κυνήγι του φετινού τίτλου.

Μάλιστα, αυτή η νίκη είχε και μία άλλη σημαντική ιδιαιτερότητα από στατιστικής άποψης.
Αυτή, που θέλει τον Ολυμπιακό να φεύγει πάντα νικητής από το Περιστέρι σε ματς της Super League, όταν έχει Πορτογάλο προπονητή στην άκρη του πάγκου του.

Για την ακρίβεια, αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο «διπλό» για τους ερυθρόλευκους με Πορτογάλο τεχνικό στο πέρασμα των έξι τελευταίων ετών. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τις σεζόν, όπου ο Ολυμπιακός έφευγε με νίκη από το Περιστέρι με Πορτογάλους τεχνικούς έφτανε μέχρι και τη κατάκτηση του τίτλου!

Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην άκρη του πάγκου του είχε φύγει νικητής από το Περιστέρι με 1-0, χάρη σε γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στο 29’.

Η δεύτερη φορά μας βρίσκει την σεζόν 2015-16 όταν στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός με τον Μάρκο Σίλβα στο τιμόνι του είχε επικρατήσει 1-2 του Ατρομήτου έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και τοπ – σκόρερ τον Αλμπέρτο Μποτία (58’, 61’).
Η τρίτη φορά ήταν την σεζόν 2016-17, όταν ο Θρύλος με τον Πάουλο Μπέντο στην άκρη του πάγκου του είχε νικήσει 1-0 στο Περιστέρι τους κυανόλευκους με γκολ του Μπράουν Ιντέγε στο 54’.
Για να φτάσουμε στο ματς της περασμένης Κυριακής, όπου ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε με ολική επαναφορά με 2-1,

Ας θυμηθούμε όλα τα παραπάνω «διπλά» του Ολυμπιακού με Πορτογάλους προπονητές στα παρακάτω videos

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς