16.7 C
Athens

Σκάνδαλο στο ΝΒΑ: Τρανσέξουαλ ισχυρίζεται πως είχε σχέση και απειλήθηκε από τον Ντουάιτ Χάουαρντ

Η Ελιτζέ ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Ντουάιτ Χάουαρντ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού σόου στο οποίο ο σταρ του ΝΒΑ είχε εμφανιστεί ως καλεσμένος

Τρανσέξουαλ ισχυρίζεται πως ο άσος του NBA, Ντουάιτ Χάουαρντ την απείλησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο λόγος για την συγγραφέα Μασίν Ελιτζέ, η οποία ισχυρίζεται πως είχε σχέση με τον σέντερ του NBA, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να δώσει και… πικάντικες λεπτομέρειες στο Twitter.

Η Ελιτζέ ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Ντουάιτ Χάουαρντ κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού σόου «Wild ’n out», στο οποίο ο σταρ του ΝΒΑ είχε εμφανιστεί ως καλεσμένος.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια, είχαν σχέση για αρκετούς μήνες και ο Χάουαρντ δεν δίστασε να εκτοξεύσει απειλές κατά της ζωής της. Η Ελιτζέ αναφέρει ότι τον «κρατά» με ηχητικά αποσπάσματα, ενώ επισημαίνει ότι ο Χάουαρντ και ο πάστοράς του της προσέφεραν χρήματα και την ανάγκασαν να υπογράψει συμφωνητικό… σιωπής.

Πάντως η τρανσέξουαλ συγγραφέας δεν έμεινε μόνο εκεί αφού μάλιστα επεσήμανε ότι ο Χάουαρντ την απάτησε με εκδιδόμενη τρανσέξουαλ ενώ είχαν σχέση.

Όπως ισχυρίζεται η Ελιτζέ, έφερε στη δημοσιότητα το θέμα, όχι για να κερδίσει δόξα -καθώς, όπως λέει χαρακτηριστικά, «πικάροντας» ίσως τον σταρ του ΝΒΑ, «ο Χάουαρντ δεν είναι ούτε Κόμπε, ούτε Λεμπρόν, ούτε Τζόρνταν»- ούτε για να θίξει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αλλά για να δείξει σε όλους το πόσο σκληρός και άκαρδος είναι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς