23.3 C
Athens

Κέρασε τον Γκιγιέρμε ο Μάντσον

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρομήτου Μάντσον κέρασε με γεύμα τον συμπατριώτη του χαφ του Ολυμπιακού Γκιγιέρμε μετά την νίκη των Πειραιωτών στο χθεσινό ντέρμπι

Ένα ωραίο και ξεχωριστό στοίχημα είχαν βάλει οι Γκιγιέρμε – Μάντσον πριν το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο των Περιστεριωτών να το χάνει και να κερνάει τον συμπατριώτη του.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, υποχρεώνοντας τους Περιστεριώτες στην πρώτη τους ήττα στη φετινή Super League
Μάλιστα, το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο Βραζιλιάνοι που είχαν τεθεί αντίπαλοι στη χθεσινή αναμέτρηση Γκιγιέρμε και Μάντσον είχαν βάλει στοίχημα.

Οι δύο Βραζιλιάνοι, πριν λίγες μέρες, είχαν συμφωνήσει πως όποιος χάσει θα κάνει το τραπέζι στον άλλον.
Μετά τις χθεσινές τους μάχες στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου του Περιστερίου, οι δύο «Λάτιν» σε μαγαζί της παραλιακής, όπου ο Μάντσον έκανε το τραπέζι στον Γκιγιέρμε. Αυτό δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως αντίπαλοι είναι μόνο για 90 λεπτά και μετά είναι δυο καλοί φίλοι. Στο τραπέζι, βρέθηκε και ο Μπρούνο που επίσης έχει καλή φιλία με τους δύο Βραζιλιάνους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς