18 C
Athens

Μπελαβίλας: Στρατεύομαι στον Πειραιά για να ξεμπλέξουμε με τον Μαρινάκη

Νέα επίθεση στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Πειραιά μέσω δηλώσεων στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Μόλις χθες «κλείδωσε» η υποψηφιότητά του στο δήμο Πειραιά και ο Νίκος Μπελαβίλας την… εγκαινίασε με μια ανάρτησή του στο Facebook στην οποία εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες και η «Εφημερίδα των Συντακτών» φιλοξενούσε νέες δηλώσεις του, όπου επιβεβαίωνε την αποδοχή της πρότασης που του έγινε και εξηγούσε το λόγο που είπε το μεγάλο «ναι».

Ποιος ήταν αυτός ο λόγος; Να… ξεμπλέξει ο Πειραιάς από το «μεγάλο πρόβλημα» που έχει το οποίο «έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Βαγγέλης Μαρινάκης».

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Το πρόβλημα στον Πειραιά υπάρχει, είναι μεγάλο και έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Βαγγέλης Μαρινάκης. Το όνομα που όλοι ψιθυρίζουν και κανείς δεν τολμά να ξεστομίσει. Το όνομα που τρέμουν παράγοντες της πόλης. Με αυτό το πρόβλημα πρέπει να ξεμπλέξουμε. Αυτός είναι ο λόγος που στρατεύομαι ξανά στον τόπο που γεννήθηκα, που μεγάλωσα και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα συλλογικά μας πολιτικά και αυτοδιοικητικά όργανα. Αν επικυρώσουν την πρόταση, που ήλθε από πολλές μεριές, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά», είπε χαρακτηριστικά και όπως φαίνεται αυτός ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει ο υποψήφιος δήμαρχος εναντίον του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού δεν έχει τέλος…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς