23.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Ίδια ανατροπή, ένα χρόνο μετά! (vid)

Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας ανατρέποντας εις βάρος του σκορ από το πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά από τις 26 Νοεμβρίου 2017

Ένας χρόνος (παρά μία ημέρα!) χρειάστηκε να περιμένει ο Ολυμπιακός για να καταφέρει να πετύχει νίκη μακριά από το «Καραϊσκάκη», ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο 45λεπτο.

Ήταν 26 Νοεμβρίου 2017, όταν οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 με γκολ του Γρομητσάρη από το 16’, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισαν αμέσως με τον Σισέ (46’) και έφτασαν στη νίκη με 3-1 με τέρματα του Τζόυρτζεβιτς (65’) και του Μάριν (68’). Αρκετά πιο εύκολα, δηλαδή, απ’ ό,τι χθες στο Περιστέρι, όπου επικράτησαν 2-1 με γκολ του Βούκοβιτς στην εκπνοή.

Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού με ανατροπή του σκορ εντός έδρας επιτεύχθηκε μία εβδομάδα αργότερα από το ματς της Κέρκυρας. Στις 2 Δεκεμβρίου 2017 υποδέχθηκε τον Απόλλωνα και βρέθηκε να χάνει στο 23’ με γκολ του Ελμπάζ, ισοφάρισε στο 31’ με τον Ελαμπντελαουί και πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Ανσαριφάρντ στο τελευταία δεκάλεπτο (80’, 90’).

https://www.youtube.com/watch?v=3WiC2gDuvPY

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς