20.9 C
Athens

Ο «χασάπης» Καράσεφ στο Μπέτις – Ολυμπιακός (vid)

Τον Ρώσο Σεργκέι Καράσεφ όρισε η UEFA για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέτις στην Ανδαλουσία

Ο Ρώσος διαιτητής Σεργκέι Καράσεφ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση Μπέτις – Ολυμπιακός την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στη Σεβίλλη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι βοηθοί του θα είναι οι Ιγκόρ Ντεμέσκο και Αλεξέι Λούνεφ, ενώ τέταρτος διαιτητής έχει οριστεί ο Ρομάν Ουσάτσεφ.

Ο εν λόγω «άρχοντας» της αναμέτρησης ξυπνά… άσχημες μνήμες στους ερυθρόλευκους, καθώς είχε σφυρίξει το παιχνίδι Μάλμε – Ολυμπιακός πριν από τέσσερα χρόνια για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ρώσο να υποπίπτει σε πολλά λάθη κατά του Ολυμπιακού.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Καράσεφ είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 41’ (με το δείκτη του σκορ στο 0-0), ενώ στο 54’ δεν είχε καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Γιάννη Μανιάτη από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Όλσεν (ενώ το σκορ ήταν στο ρευστό επίπεδο του 1-0.

Μάλιστα, εκείνη η ήττα με 2-0 που είχαν γνωρίσει οι ερυθρόλευκοι από τη σταχτοπούτα της διοργάνωσης, ήταν καταδικαστική για τη συνέχεια της ομάδας του Μίτσελ στη διοργάνωση, αφού οι Πειραιώτες τερμάτισαν τρίτοι με εννέα βαθμούς σε όμιλο με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη μετέπειτα φιναλίστ της διοργάνωσης, Γιουβέντους.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από την εν λόγω αναμέτρηση και τη… «σφαγιαστική» διαιτησία του Ρώσου ρέφερι:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς