20.6 C
Athens

Αμφίβολοι για «Καραϊσκάκης» οι Ρομανιόλι και Μουσάκιο

Οι «πονοκέφαλοι» του Τζενάρο Γκατούζο ακούνε στο όνομα Ρομανιόλι και Μουσάκιο, αφού αμφότεροι βρίσκονται στα πιτς λόγω τραυματισμών

Την 6η αγωνιστική για το Europa League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει αρκετούς «πονοκεφάλους».

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν το εν λόγω ματς, κάνουν οι Μουσάκιο και Ρομανιόλι, ώστε να προλάβουν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αναμέτρηση που θα γίνει στις 13 Δεκέμβρη. Στο μυαλό του Τζενάρο Γκατουζο δεν είναι η -κατά πολλούς- εύκολη αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ, την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά εκείνη στο «Καραϊσκάκης».

Ο Μουσάκιο χτύπησε στον αγώνα με αντίπαλο την Μπέτις για τον ίδιο θεσμό και έχει πρόβλημα στους συνδέσμους, με την αρχική εκτίμηση να έκανε λόγο για απουσία 6-8 βδομάδων. Απ’ την άλλη πλευρά, ο Ρομανιόλι τραυματίστηκε, ενώ ήταν στην αποστολή για την εθνική Ιταλίας, με εκείνον να μένει εκτός για 1 σχεδόν μήνα. Σύμφωνα με τα Ιταλικά Μέσα και οι δύο ποδοσφαιριστές των «ροσονέρι» κάνουν αγώνα, ώστε να προλάβουν τον αγώνα του «Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς