21.7 C
Athens

Σύσκεψη για την ημερομηνία διεξαγωγής του Ρίβερ – Μπόκα

Μετά την αναβολή του δεύτερου τελικού ανάμεσα στη Ρίβερ με την Μπόκα, πλέον θα αρχίσει μια νέα σειρά διαπραγματεύσεων για τη διεξαγωγή του ματς

Όλες οι πλευρές αναμένεται να πραγματοποιήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα ραντεβού, προκειμένου να αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς.

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι ήταν να γίνει στις 24/11, ωστόσο αναβλήθηκε μετά τα εκτεταμένα επεισόδια των οπαδών των «εκατομμυριούχων» με τους αστυνομικούς αλλά και την επίθεση στο πούλμαν των Γενοβέζων.

Πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, καθώς ο πρόεδρος της Conmebol, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ανέβαλε την αναμέτρηση και για την Κυριακή (25/11) που είχε οριστεί. Η πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι στις 8 Δεκεμβρίου.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου θα πρέπει να υπάρξει νικητής για να εκπροσωπήσει τη Νότια Αμερική στην τελική φάση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Αναλυτικά ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανέφερε για το θέμα:

«Θα προσκαλέσω τους προέδρους των δύο ομάδων στην Ασουνσιόν για να αποφασίσουμε από κοινού πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς