27.5 C
Athens

Ο «κέρβερος» Πάβιτς ξεχώρισε στην 3η αγωνιστική (pic)

Επικράτησε ο Ολυμπιακός της Σπαντάου με 11-4 και ο Πάβιτς ανακηρύχθηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας για την 3η αγωνιστική του LEN Champions League

Ο Ολυμπιακός, την βδομάδα που μας πέρασε, επικράτησε επί της Σπαντάου στο «Παπαστράτειο» με 11-4 για την 3η αγωνιστική του LEN Champions League.

Έχοντας σε τρομερή μέρα τον Γιόσιπ Πάβιτς, ο Ολυμπιακός επικράτησε του αντιπάλου του, παίζοντας και εκπληκτική άμυνα, όπως μαρτυρά και το σκορ. Γεγονός που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και ο τερματοφύλακας του Θρύλου.

Κάνοντας σημαντικές επεμβάσεις, λέγοντας «όχι» σε σωρεία σουτ των Γερμανών. Ο παίκτης ανταμείφθηκε, αφενός με την νίκη της ομάδας του, αλλά και με την επιλογή του ίδιου στην κορυφαία επτάδα παικτών για την 3η αγωνιστική, αφού ξεχώρισε με την απόδοσή του. Επελέγη ως ο κορυφαίος γκολκίπερ, μια σίγουρα εντυπωσιακή διάκριση για τον παίκτη του Θοδωρή Βλάχου.

Οι υπόλοιποι που απαρτίζουν την ομάδα της εβδομάδας είναι ο Γκρανάδος της Μπαρτσελονέτα, ο Μούρισιτς της Έγκερ, ο Ετσενίκε της Προ Ρέκο, ο Μερκούλοφ της Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ, ο Ίβοσιτς της Προ Ρέκο και ο Βαλεντίνο της Μπρέσια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς