22.8 C
Athens

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρελθόν ο Μαντζουράκης από τον Απόλλωνα

Πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Μαντζουράκης αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Το «διαζύγιο» του Γιάννη Μαντζουράκη με τον Απόλλωνα βγήκε πριν λίγα λεπτά. Στο έκτακτο Δ.Σ της ΠΑΕ Απόλλων συζητήθηκε το θέμα και αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή.

Όπως είχαμε γράψει από το απόγευμα στο FWS ο Μονεμβασιώτης είχε αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία του με τον Μαντζουράκη από χθες, μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό. Αυτό που τελικά μέτρησε είναι ότι ο Απόλλων και επί των ημερών του Γιάννη Μαντζουράκη δεν έδειξε δείγματα βελτίωσης. Ο έμπειρος κόουτς «μάζεψε» λίγο την ομάδα, όμως η εικόνα της παρέμεινε προβληματική. Κακά τα ψέματα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχει εικόνα ομάδας Σούπερ Λίγκας. Σε αυτό δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος κανένας από τους τρεις προπονητές που έχουν καθίσει στον πάγκο. Μερίδιο ευθύνης όμως έχουν…

UPDATE: Διαβάστε ποιος είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γιάννη Μαντζουράκη

Από εδώ και πέρα ξεκινάνε οι επαφές για τον νέο προπονητή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι πάλι Έλληνας. Στόχος της διοίκησης είναι να γίνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως σωθεί η παρτίδα. Ο νέος προπονητής θα αναλάβει το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο υλικό και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για μεταγραφές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς