20.8 C
Athens

Αραπακόπουλος: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα δεν τα κατάφερε στο Νάσιτσε της Κροατίας και ηττήθηκε με 30-25, με τον Ανδρέα Αραπακόπουλο, έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα να στέκεται στις εμπειρίες που αποκόμισαν από τα ματς αυτά

Ο χαντμπολίστας του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή Ανδρέας Αραπακόπουλος, σχολίασε με τη σειρά του τον αποκλεισμό της ομάδας από την Νέξε.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να προκριθούν στη συνέχεια του EHF Cup, αφού ηττήθηκαν στο Νάσιτσε της Κροατίας από την Νέξε, με σκορ 30-25. Μετά το τέλος του αγώνα, από πλευράς παικτών, δηλώσεις έκανε ο Ανδρέας Αραπακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του προσπάθησε σε μια δύσκολη έδρα, και απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα. Επιπλέον είπε, πως πρέπει να εκμεταλλευτούν την εμπειρία αυτή και πλέον καλούνται άπαντες να ανασυγκροτηθούν για τις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Για εμάς ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα. Κατεβήκαμε για τη νίκη και για να πάρουμε την πρόκριση μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Παλέψαμε πάρα τις απουσίες και πιστεύω ότι με λίγη τύχη το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Τώρα τελείωσε η Ευρώπη για εμάς, θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο ούτως ώστε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία που αποκομίσαμε από την Ευρώπη και να τη βγάλουμε στις εγχώριες διοργανώσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς