16.2 C
Athens

Ζαραβίνας: «Τα παιδιά πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις»

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του απέναντι στην Νέξε, παρά τον αποκλεισμό παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ωστόσο η συνολική της παρουσία ήταν εξαιρετική.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις. Είδαν όλοι τι έγινε με τους διαιτητές και κάποια στιγμή κινδύνεψε και η σωματική μας ακεραιότητα. Εμείς πήραμε δυο κόκκινες με τον Καραμπουρνιώτη και τον Λέμος ενώ θα έπρεπε να είναι αντίθετες οι υποδείξεις. Κάποια στιγμή στο παιχνίδι δεν παιζόταν χάντμπολ αλλά κάτι άλλο. Τέτοιες εμφανίσεις δυναμώνουν την ομάδα. Ειδικά με τέτοιους αντιπάλους και σε τέτοιες έδρες. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες. Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι τελειώνει εδώ αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις εμφανίσεις και τις εμπειρίες που μαζέψαμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς