14.8 C
Athens

Κλοπ για Σολάνκε: «Είναι μαζί μας γιατί μπορεί να μας βοηθήσει»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε σε δηλώσεις του για την παρουσία του Ντομινίκ Σολάνκε στην Λίβερπουλ

Ο Ντομινίκ Σολάνκε αποκτήθηκε πέρυσι από την Λίβερπουλ, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αγγλία. Φέτος βέβαια ο Άγγλος φορ δεν έχει κάποια συμμετοχή με την κόκκινη φανέλα με τον Γιούργκεν Κλοπ να μιλάει θετικά για τον παίκτη του.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

«Η ποιότητα του και η στάση του κάνουν τη διαφορά. Δεν έρχεται από την καλύτερη ποδοσφαιρική κατάσταση με εμάς. Τουλάχιστον παίζει παιχνίδια με την Αγγλία. Είναι θετικό αυτό. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν τον είδα να παίζει».

Η καριέρα του έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Στο τέλος της καριέρας του δεν θα θυμόμαστε αυτά τα 2-3 χρόνια. Βρίσκεται στην ομάδα, επειδή είναι πολύ καλός. Είχε ξεκινήσει παιχνίδια και με την Τσέλσι. Όλα είναι μια χαρά και με εκείνον και με την οικογένειά του. Ελπίζω να μπορέσει να κάνει την καριέρα που θέλει. Θα είναι μαζί μας; Ελπίζω πως ναι.

«Τον έχουμε μαζί μας, διότι έχει την ποιότητα και μπορεί να μας βοηθήσει. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εμείς έχουμε τέσσερις επιθετικούς. Δεν τους επιλέγω για τους αγώνες στην τύχη, ώστε μια ημέρα να επιλέξω τον Σολάνκε έτσι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς