21.8 C
Athens

Γκερέρο: «Δουλειά…» (pic)

Το μήνυμα του Μιγκέλ Άχνελ Γκερέρο μετά την επάνοδό του από τον τραυματισμό που είχε, με τον ίδιο να αναρτά φωτογραφία, σχολιάζοντας πως δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στα επίπεδα που βρισκόταν

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετό καιρό, με τον παίκτη να δουλεύει εντατικά για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ακόμη ένα «όπλο» στη φαρέτρα του με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο να είναι πανέτοιμος και διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο παίκτης από την Ισπανία δουλεύει πυρετωδώς για να είναι έτοιμος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά και στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες που δουλεύει σκληρά και εντατικά στο γυμναστήριο στο Ρέντη. Μάλιστα, ο παίκτης έγραψε και το μήνυμα «Δουλειά», γεγονός που δείχνει τον ζήλο που επιδεικνύει για να είναι έτοιμος και να προσφέρει τα μέγιστα, για τη συνέχεια των ερυθρόλευκων υποχρεώσεων.

Δείτε τη δημοσίευση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: 

View this post on Instagram

Work???⚪️

A post shared by Miguel Angel Guerrero (@miguel9guerrero) on

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς