20.9 C
Athens

«Θρύλε μπορείς να προκριθείς!»

Αν και τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά, η ομάδα του Ζαραβίνα καλείται να παλέψει στην Κροατία, στον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Νέξε (24/11, 20:00) για τη φάση των «32» του EHF Cup

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή αντιμετωπίζει στην Κροατία, για τη ρεβάνς της φάσης των «32» του EHF Cup, την Νέξε (20:00), με μόνο στόχο την ανατροπή!

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, το βράδυ του Σαββάτου, καλείται να πραγματοποιήσει έναν άθλο, απέναντι στην πανίσχυρη Νέξε, του Χόρβατ. Μπορεί η ομάδα του να έχει τέσσερις απουσίες (Σανίκης, Λιάπης, Στούμπης, Παπαδόπουλος), αλλά θα παλέψει, όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Τζηράς, για την ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται για να προκριθεί διαφορά 3 γκολ και σκορ μεγαλύτερο του 25-22 (τόσο είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας στο «Μελίνα Μερκούρη»), ή διαφορά τερμάτων 4 γκολ και άνω, με οποιοδήποτε σκορ. Εάν συμβεί αυτό, η ομάδα του Ζαραβίνα θα πανηγυρίσει μια τεράστια επιτυχία, μα αν όχι, θα αποκλειστεί από την συνέχεια του θεσμού.

Πλην των τεσσάρων απουσιών που αναφέρθησαν, ο Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει στην αποστολή τους εξής αθλητές: Τσίλης, Κανδύλας, Λέμος, Δελιχρήστος, Καραμπουρνιώτης, Αραπακόπουλος, Ρέινα, Μπούμπαλο, Τζηράς, Ασβεστάς, Κρητικός, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Κόντης Τερλέσκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς