19 C
Athens

Ο Lion King επιστρέφει σε live-action ριμέικ και όλοι ανυπομονούν (video)

Το πρώτο teaser τρέιλερ είναι γεγονός και το είδαν 9 εκατομμύρια άνθρωποι σε μία ημέρα • Σπουδαία ονόματα του Χόλιγουντ «δανείζουν» τη φωνή τους

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το live-action ριμέικ του «Βασιλιά των λιονταριών», της ταινίας που σημάδεψε εκατομμύρια ανθρώπους που την παρακολούθησαν στην παιδική τους ηλικία.

Στο teaser τρέιλερ παρουσιάζονται οι γνωστές αρχικές σκηνές της ιστορίας, όπου ο Ραφίκι συστήνει τον μικρό Σίμπα στα ζώα των Pride Lands. Eίναι δε χαρακτηριστικό πως ο κόσμος αγκάλιασε με τόση θέρμη την είδηση της κυκλοφορίας της ταινίας που την πρώτη κιόλας ημέρα της προβολής του το τρέιλερ έκανε 9 εκατομμύρια προβολές.

Το τρέιλερ του ριμέικ, προβλήθηκε για πρώτη φορά σε ένα κλιπ ενός λεπτού, κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL, την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πρώτη ταινία της σειράς «Ο βασιλιάς των λιονταριών» κυκλοφόρησε το 1994 και έγραψε ιστορία. Μέχρι σήμερα παραμένει κλασική όπως και το soundtrack, που συνέβαλε καθοριστικά στο να αναδειχθεί στην πιο επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Το ριμέικ της ταινίας, βεβαίως, χαρακτηρίζεται καθ’ υπέρβασιν live-action, καθώς δεν υπάρχει στην ταινία κανένας άνθρωπος, υπάρχουν απλώς ζώα που μιλούν, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν δημιουργίες υπολογιστών. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα αληθοφανές καρτούν.

Όπως αναφέρει το BBC, η ταινία θα ακολουθήσει την αρχική υπόθεση. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jon Favreau, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για την επιτυχή διασκευή του «Βιβλίου της Ζούγκλας».

Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ θα ερμηνεύσουν ρόλους και τραγούδια.

Ο ηθοποιός Donald Glover θα ερμηνεύσει τον Σίμπα, η Μπιγιονσέ την αγαπημένη του Νάλα και ο Chiwetel Ejiofor τον θείο του Scar, ενώ ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς τον «Μουφάσα».

Τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνει για ακόμα μια φορά ο Χανζ Ζίμερ, ενώ ο Έλτον Τζον επιστρέφει για να δουλέψει πάνω σε κάποιες από τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις.

Φυσικά τα τραγούδια «Circle of Life», «Hakuna Matata» και «I Just Can’t Wait to Be King» θα ακουστούν και στη νέα εκδοχή του αγαπημένου «Βασιλιά των Λιονταριών».

Οι λάτρεις του «Βασιλιά των Λιονταριών» παγκοσμίως ανυπομονούν να δουν την επιστροφή του στις μεγάλες αίθουσες το καλοκαίρι του 2019.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς