20.9 C
Athens

Γιάννης Ψαρράκης: «Τι 27 τι 31! Παλιά μου τέχνη κόσκινο» (pic)

Την απάντηση του προέδρου της ομάδας του Λαυρίου έφερε η δικαίωση για τον Κολοσσό Ρόδου από τον ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που είχε καταθέσει η Ροδίτικη ομάδα για επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων του αγώνα με το Λαύριο

Για δεύτερη φορά μέσα σε 4 χρόνια το Λαύριο θα κληθεί να επαναλάβει τα τελευταία δευτερόλεπτα ενός αγώνα, καθώς ο Κολοσσός Ρόδου κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να επαναληφθούν τα τελευταία 31 δευτερολέπτα του αγώνα με το Λαύριο και με το σκορ να είναι στο 69-67 υπέρ της ομάδας του Χρήστου Σερέλη. Η δικαίωση της ομάδας του Κολοσού από την αρμόδια Αρχή  έφερε την αντίδραση του προέδρου του Λαυρίου, Γιάννη Ψαρράκη, ο οποίος με μήνυμά στα social media ανέφερε χαρακτηριστικά «Τι 27 τι 31! Παλιά μου τέχνη κόσκινο», δείγμα και του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Η πρώτη φορά είχε συμβεί τη σεζόν 2015-16, όταν στην αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά, στο Ζηρίνειο, επαναλήφθηκαν τα τελευταία 27 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, έπειτα από τη δικαίωση της ομάδας των Βορείων Προαστίων  στην προσφυγή της στο ΑΣΕΑΔ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς