15 C
Athens

Ανατροπή δεδομένων για τους υπό αποχώρηση παίκτες στην ΑΕΛ

Ο Κούγιας αποφασίζει για την τύχη των Μπάλλα, Θεοδωρόπουλου για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ

Η Λαρισινή ομάδα κάθε άλλο παρά αδιάφορους μας αφήνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο όσον αφορά το θέμα των προσθαφαιρέσεων στο έμψυχο δυναμικό της κι αυτό διότι καραβιές παιχτών έρχονται ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αποχωρούν.

Το FWS.GR σας είχε προϊδεάσει για το ποιοι αναμένονταν να αποχωρήσουν απ’ τους «βυσσινί», με τον Νίκο Αναστασόπουλο ν’αποτελεί παρελθόν πριν καν ξεκινήσει τη δεύτερη, πολύ σύντομη όπως αποδείχθηκε, θητεία του στην ΑΕΛ. Σειρά μέχρι τώρα φαινόταν ότι παίρνουν ο Παναγιώτης Μπάλλας με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, για τους οποίους ο Σωτήρης Αντωνίου και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Φουσέκης έχουν εισηγηθεί  να παραμείνουν στην ομάδα. Όμως κανένας δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος καθώς τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα στους «βυσσινί» και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Αλέξης Κούγιας.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να είναι στον αέρα το μέλλον ενός άλλου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και πιο συγκεκριμένα ενός εκ των στόπερ, του οποίου οι εξελίξεις τρέχουν και δεν είναι απίθανο να έχουμε κάποια ανακοίνωση σύντομα.

Μ. ΤΖΗΚΑΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς