16.7 C
Athens

Ο Τιτανικός «βύθισε» Nomads και Voice

Σε… παγόβουνο έπεσαν το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ, αφού οι τηλεθεατές συνεχίζουν να προτιμούν την ταινία του Κάμερον σε κάθε επανάληψή της

Τι κι αν πέρασαν 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της (1997); Τι κι αν η ελληνική τηλεόραση και συνήθως ο τηλεοπτικός σταθμός Star -όπως και χθες- προβάλλει κατά καιρούς την δημοφιλή αυτή ταινία; Το κοινό δεν κουράζεται! Ο «Τιτανικός» συνεχίζει να «σπάει» τα κοντέρ και να κερδίζει τους τηλεθεατές σε κάθε επανάληψή του!

Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ της Πέμπτης που το Star επέλεξε να προβάλλει στην prime ζώνη του τη δημοφιλή ταινία.

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στο ναυάγιο του Τιτανικού ρίχνοντας σε «παγόβουνο» Nomads και Voice που είχε απέναντί του.

Συγκεκριμένα, ο Τιτανικός ξεπέρασε το ποσοστό του 21%, με το «Voice» στον ΣΚΑΪ να αγγίζει μετά βίας το 17%, ενώ το «Nomads» του ΑΝΤ1 μόλις πλησίασε το 13%.

Το γεγονός ότι ο «Τιτανικός» συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού φάνηκε και από το twitter όπου έγινε πρώτο ελληνικό trend ενώ συνήθως την πρώτη θέση κρατούν είτε τα δύο ριάλιτι είτε το «Τατουάζ».

Οι σειρές του Alpha, ωστόσο, κράτησαν αντίσταση στην ταινία-θρύλο και συγκεντρώνοντας το 25% στον μέσο όρο του δυναμικού κοινού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς