21.5 C
Athens

Χωρίς Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, όπως και οι Ουάρντα, Καρέλης, Χατσερίδης

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Ομάρ Ελ Καντουρί θα στερηθεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου στην αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ο Μαροξκινός εξτρέμ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους. Στις επιλογές δεν βρίσκονται οι Ουάρντα, Καρέλης και Χατσερίδης, ενώ επέστρεψε ο Βιεϊρίνια.

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, όπου εκτός επιλογών του Ραζβάν Λουτσέσκου, έμεινε ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είχε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, έκανε κανονικά προπονήσεις την εβδομάδα που πέρασε, ωστόσο δεν αισθάνθηκε στο 100% έτοιμος.

Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να μείνει εκτός ώστε να δουλέψει έξτρα πάνω στο εν λόγω πρόβλημα το σαββατοκύριακο.

Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή επέστρεψε ο αρχηγός του Δικεφάλου Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ στις επιλογές δεν βρίσκονται επίσης οι Ουάρντα, Καρέλης, Μαλεζάς και Χατσερίδης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ώρα για επιστροφή στη δράση έφτασε. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας (24.11, 19:30) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί της Παρασκευής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Το πρόγραμμα όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με τον προπονητή, μέσα από διάφορες ασκήσεις, έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά από καιρό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτοιμους για μάχη, με το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24.11) κόντρα στην Ξάνθη είναι οι εξής:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιo, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς