19.9 C
Athens

Ανακοινώνει Τζανετόπουλο και Τριάδη ο Απόλλων

Ο Τζανετόπουλος παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την ΑΕΚ, ενώ ο Τριάδης που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη θα υπογράψει διετές συμβόλαιο

Δύο σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Απόλλων. Άνταμ Τζανετόπουλος και Παναγιώτης Τριάδης είναι κάτοικοι Ριζούπολης αφού συμφώνησαν σε όλα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και πιθανότατα αύριο θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Τζανετόπουλος παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την ΑΕΚ, αφού οι ιθύνοντες της Ένωσης δεν θέλουν να του δώσουν την ελευθέρας του παρότι δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη. Στον 23χρονο μεσοαμυντικό δίνεται μια ευκαιρία να πάει σε ομάδα που θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να δείξει την αξία του.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα και του Τριάδη. Ο 25χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και μετά από συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες της αθηναϊκής ομάδας συμφώνησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Αυτές δεν θα είναι οι τελευταίες μεταγραφές για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό Ίσμαελ, θα γίνουν ακόμα κάποιες προσθήκες για να καλυφθούν τα κενά υπάρχουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς