21.3 C
Athens

Ποιος είναι ο δεύτερος τραγουδιστής που συζητά για το Survivor 3

Εχει δεχθεί πρόταση, την σκέφτεται θετικά και είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι»

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ένας από τους παίκτες του Survivor 3 θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης μουσικού ριάλιτι -από το οποίο αναδείχθηκε άλλωστε- Κώστας Καραφώτης.

Οσο πλησιάζει ο καιρός, τόσο περισσότερο αυξάνουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης τις βολιδοσκοπήσεις νέων παικτών. Πεπεισμένοι ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι το σωστό κάστινγκ θέλουν να φέρουν στο παιχνίδι όχι απαραίτητα δυνατά ονόματα, αλλά κυρίως δυνατά κορμιά, ώστε τα αγωνίσματα να έχουν έντονο ανταγωνισμό και να είναι συναρπαστικά.

Κάπως έτσι έφτασαν στις συζητήσεις με έναν ακόμα τραγουδιστή που διαθέτει όλο το «πακέτο». Είναι δηλαδή και διάσημος από το επάγγελμά του αλλά είναι ιδιαίτερα αθλητικός, αφού έχει ασχοληθεί ενεργά στο παρελθόν με τα σπορ.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, ο οποίος ως γνωστόν έχει παίξει μπάσκετ και συνεχίζει ακόμα σε κάθε ευκαιρία, επομένως διαθέτει και τα αθλητικά προσόντα που χρειάζεται να έχει κάποιος για να ξεχωρίσει στο Survivor. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Χολίδης έχει υπηρετήσει και στις Ειδικές Δυνάμεις ως εκπαιδευτής πεζοναυτών, άρα μπορεί να ανταποκριθεί και σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες.

Η παραγωγή βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τραγουδιστή και ο ίδιος βρίσκεται πολύ κοντά να πει το «ναι». Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς