19.4 C
Athens

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη …πράξη δεύτερη

Η ...πράξη δεύτερη του αγώνα Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη, το ερχόμενο Σάββατο (24/11, 16:00) για την 5η αγωνιστική της Α1 του Ελληνικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με τον αγώνα της ομάδας του Χάρη Παυλίδη, με αντίπαλο την Βουλιαγμένη.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γυναικών, η ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εντός έδρας εκείνη της Βουλιαγμένης (24/11, 16:00). Αυτή η αναμέτρηση αποτελεί συνέχεια, ύστερα από την επικράτηση της ομάδας, επί του Εθνικού Πειραιά με 15-6, την περασμένη αγωνιστική.

Πρόκειται για την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας αναμέτρηση, στην οποία δε θα υπάρχουν φίλαθλοι, διότι πρόκειται για ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Φυσικά, για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση αυτή, θα υπάρχει διαδικτυακή κάλυψη, μέσω του OSFP TV, το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube, το οποίο θα δείξει live τον σημαντικό αυτό αγώνα.

Ο Χάρης Παυλίδης δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο «πονοκέφαλο» για το συγκεκριμένο ματς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς