19 C
Athens

Ξεσήκωσαν το ΣΕΦ οι Red Drops (pics)

Οι Red Drops έβαλαν και εκείνες το ...λιθαράκι τους, στην μεγαλειώδη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 88-83 στο ΣΕΦ

Μπορεί ο Σπανούλης και η παρέα του να εντυπωσίασαν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την Ευρωλίγκα, όμως τη θερμοκρασία στο ΣΕΦ την ανέβασαν οι πανέμορφες Red Drops.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης με 88-83 στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα, και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε ο ίδιος στο 5-4, αναγκάζοντας παράλληλα και την Ρεάλ να πέσει στο 8-1, χάνοντας το αήττητο.

Ο κόσμος της ομάδας έδωσε τα πάντα και έγινε «ένα» με τους παίκτες του Μπλατ, ώστε να έρθει αυτή η αρκετά σημαντική νίκη, για τη συνέχεια στο θεσμό. Μια νίκη που σίγουρα δίνει και ψυχολογικό αβαντάζ στην ομάδα του Πειραιά.

Όμως, την παράσταση δεν έκλεψε μόνο ο τρομερός Μιλουτίνοφ, ή ο «καυτός» Στρέλνιεκς, ή ακόμα ο ρούκι Ουίλιαμς-Γκος που αγωνίστηκε εκπληκτικά σε ένα τέτοιων συνθηκών ματς. Ούτε και ο «βασιλιάς» Βασίλης Σπανούλης.

Η παρουσία των Red Drops ήταν εκείνη που …ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη στο ΣΕΦ, όσο «καμίνι» είχε γίνει ήδη από το πάθος των ερυθρόλευκων φιλάθλων.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα, οι Red Drops ξεχώρισαν με τις χορευτικές ικανότητές τους, και σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο θεαματικά αλλά και ξεχωριστά σύνολα cheerleaders στην Ευρώπη.

Ας τις απολαύσουμε, όπως τις αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς