17.8 C
Athens

Aυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Ντέμη Νικολαΐδη στο «Total Football»

To Open μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της νέας κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής του

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, στις 11 μ.μ. η νέα αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open, που θα έχει σε ρόλο οικοδεσπότη τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ υποδέχεται στο στούντιο του «Total Football» άλλους δύο Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, τον Κώστα Κατσουράνη και τον Άγγελο Μπασινά, μαζί με τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη.

Πρώτος καλεσμένος του Ντέμη Νικολαΐδη θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης. Με τον Γιώργο Δώνη ο Νικολαΐδης έχει συνυπάρξει στην ΑΕΚ την περίοδο 2008-2009 με τον ένα στη θέση του προπονητή και τον άλλο στη θέση του προέδρου του συλλόγου.

Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει ένας διαφορετικός καλεσμένος από τον χώρο του αθλητισμού στο στούντιο της εκπομπής, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης θα συζητά με τους πρωταγωνιστές των αγώνων σε αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Η εκπομπή θα προβάλλει τα highlights των αγώνων του Σαββατοκύριακου, ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Super League, ανάλυση των επίμαχων φάσεων και το παρασκήνιο των αγώνων, καθώς και όλα τα γκολ από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες της εκπομπής, με τους Ντέμη, Κατσουράνη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο, αναρτήθηκε στα social media του καναλιού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς