17.7 C
Athens

Απολύθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου από τον ΑΝΤ1 (video)

Δεν βρέθηκε κάτι άλλο εντός του καναλιού μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Παρελθόν για τον ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, είναι πλέον η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η δημοσιογράφος που βρισκόταν για χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», φαίνεται πως μετά το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην ίδια και τον παρουσιαστή δεν κατάφερε να βρει εκπομπή που θα την φιλοξενήσει εντός καναλιού, παρά τις προσπάθειες που έγιναν.

Το τέλος της συνεργασίας της Μπάγιας με τον ΑΝΤ1 αποκάλυψε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Είναι αποκλειστική πληροφορία. Έχει γίνει πολύ μεγάλος χαμός με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Εύχομαι να μην το μαθαίνει από εμάς ότι ουσιαστικά την κάλεσαν από το λογιστήριο του ΑΝΤ1 να υπογράψει την απόλυσή της. Δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν το γνώριζε. Ενημερώθηκε από το τηλέφωνο να πάει στο κανάλι αλλά δεν ήταν για εκπομπή. Το ίδιο τηλέφωνο είναι, αλλά ήταν για το λογιστήριο».

Η ένταση με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πριν λίγο καιρό αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ύστερα από καβγά που είχε με τον παρουσιαστή.

Αν και αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης υποστήριζε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι άρρωστη και θα επιστρέψει μόλις συνέλθει, στη συνέχεια παραδέχθηκε εμμέσως την ένταση που υπήρξε μεταξύ τους και ακολούθως έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Οι φήμες, στη συνέχεια, ήθελαν την Μπάγια Αντωνοπούλου να παραμένει στον ΑΝΤ1 και να απορροφάται σε κάποια άλλη τηλεοπτική εκπομπή, πιθανότατα ψυχαγωγική. Ακούστηκε ακόμα και πως θα βρεθεί στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του σταθμού που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Η άρνηση που την οδηγεί εκτός σταθμού

Σύμφωνα με όσα λέγονται, επιθυμία της ήταν να βρεθεί σε παρουσίαση κάποιας εκπομπής του σταθμού, όμως, αφού δεν ευοδώθηκε η συμμετοχή της στην εκπομπή του Αρναούτογλου, της έγινε πρόταση να εργαστεί στον ειδησεογραφικό τομέα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ήταν μπροστά από τις κάμερες, κάτι που φαίνεται ότι ήθελε η ίδια.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είχε πρόταση και από άλλο τηλεοπτικό σταθμό κι έτσι η πρόταση που της έγινε να εργαστεί πίσω από τις κάμερες, δεν την ικανοποίησε. Έτσι, η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία μαζί της και η παρουσιάστρια να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς