23.1 C
Athens

Εμιλι Ρατακόφσκι και Τζίτζι Χαντίντ έκλεψαν την παράσταση στο Nammos

Κανονικά τα εγκαίνια της επιχείρησης παρά το «λουκέτο» της ΑΑΔΕ • Ελαμψαν τα σούπερ μοντέλα Ρατακόφσκι και Χαντίντ μαζί με την Κέιτ Μος

Παρά το 48ωρο λουκέτο που επέβαλε η ΑΑΔΕ στο beach bar-εστιατόριο Nammos στη Μύκονο, τα λαμπερά εγκαίνια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν κανονικά με τα δύο super models Εμιλι Ρατακόφσκι και Τζίτζι Χαντίντ να κλέβουν την παράσταση, εντυπωσιάζοντας τους προσκεκλημένους αλλά και τους followers τους στο Instagram, όπου ανέβασαν στιγμιότυπα από το opening.

Μαζί τους και η ιέρεια της μόδας Κέιτ Μος, που μπορεί να έχει μεγαλώσει, αλλά παραμένει εξίσου εντυπωσιακή με την εποχή που έλαμπε στις φωτογραφήσεις και τις πασαρέλες.

Η επιχείρηση έκλεισε το εστιατόριο, ώστε να είναι νομότυπη μετά το λουκέτο της ΑΑΔΕ, αλλά έκανε κανονικά τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου Νammos Village και το φαντασμαγορικό πάρτι.

Τα δύο μοντέλα εμφανίστηκαν μέσα σε πανάκριβα αυτοκίνητα με τους φωτογράφους να… σπρώχνονται για ένα φωτογραφικό καρέ και η όλη εκδήλωση θύμισε υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ.

Χαντίντ και Ραταϊκόφσκι έλαμψαν με τα υπέροχα φορέματα τους και έκοψαν την κόκκινη κορδέλα με ένα πελώριο ψαλίδι για τα εγκαίνια του «Vito Of love», του νέου Mall που βρίσκεται στην Ψαρρού.

Η Εμιλι Ρατακόφσκι φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με sneakers για να μπορεί να κινείται άνετα στο χώρο, ενώ η Τζίτζι Χαντίντ ήταν ντυμένη πιο επίσημα, με ένα φόρεμα σε έντονο ροζ χρώμα, που το συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Κέιτ Μος, από την πλευρά της φόρεσε ένα τυπικό σύνολο Kate Moss από τη συλλογή της και εμφανίστηκε σε ρόλο dj στο πλευρό του Fat Tony.

Σόου με λέιζερ και μουσική από τον Βρετανό καλλιτέχνη Tokio Myers, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, λεπτές γεύσεις και άφθονη σαμπάνια συμπλήρωσαν την βραδιά.

Thank you @nammosmykonos_ you was amazing @katemossagency #Nammos #NammosVillage #OnlyatNammos #Luxuryshopping @nammosmykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fat tony (@dj_fattony_) στις

Can’t get much hotter dates than @katemossagency & @emrata ???? Thanks for having us @nammosmykonos @nammosvillage #nammosvillage #luxuryshopping #onlyatnammos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Beautiful night?? #nammosvillage #openingceremony #1stjuly #fireworks #mykono

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sssaaandy (@sssaaandy) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς