21.5 C
Athens

H Mel B των Spice Girls μπλεγμένη σε ροζ σκάνδαλο που βιντεοσκόπησε ο πρώην σύζυγός της

Την υποχρέωνε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια με άλλες γυναίκες και τα κατέγραφε • Τι αναφέρει στο βιβλίο της που κυκλοφορεί πριν από την περιοδεία του συγκροτήματος

Σε δικαστική μάχη βρίσκεται η Mel B η 43χρονη τραγουδίστρια των Spice Girls με τον πρώην σύζυγό της, Στίβεν Μπελαφόντε, γιο του γνωστού τραγουδιστή Χάρι Μπελαφόντε.

H ποπ τραγουδίστρια έχει κατηγορήσει στο παρελθόν τον Στίβεν Μπελαφόντε για σωματική βία και έχει ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Επίσης έχει ισχυριστεί πως ο Μπελαφόντε την υποχρέωνε να συμμετέχει σε τρίο με άλλες γυναίκες, επίσης διάσημες και τη βιντεοσκοπούσε χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η Μελ και ο Μπελαφόντε παντρεύτηκαν το 2007 και στα 10 χρόνια γάμου υπολογίζεται ότι συνευρέθηκαν μαζί τους τουλάχιστον 20 γνωστά ονόματα. Η Daily Mail μάλιστα σε περσινό της δημοσίευμα έλεγε ότι κάποιες είναι πολύ διάσημες, ενώ μία από αυτές είναι γνωστή παρουσιάστρια αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος.

Τώρα, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της «Brutally Honest», που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, πριν την περιοδεία των Spice Girls, μοιράζεται και κάποια από τα συναισθήματα που ένιωθε όταν ξυπνούσε το πρωί μετά από νύχτα σεξουαλικών οργίων.

«Ξύπνησα ζαλισμένη ένα πρωί, που είχα βιντεοσκοπηθεί χωρίς τη θέλησή μου. Είδα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά», αναφέρει.

Επίσης, περιέγραψε τη σκηνή όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Παραδέχεται, μάλιστα, ότι όταν έφυγε από τον Μπελαφόντε τής είχε αφήσει λιγότερα από 1.000 δολάρια στην τράπεζα και στο δικαστήριο περιέγραψε τον γάμο της ως εφιάλτη, καθώς ο Μπελαφόντε την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει το βιντεοσκοπημένο υλικό online.

Τα γεγονότα αυτά έρχονται ξανά στο φως από την Daily Mail ενώ έχει ανακοινωθεί η περιοδεία των Spice Girls έπειτα από μία δεκαετία, με τις Μέλανι Μπράουν (Mel B), Έμα Μπάντον, Τζέρι Χόρνερ και Μέλανι Τσίσολμ (Melanie C) (και απούσα της Βικτόρια Μπέκαμ) να δίνουν έξι συναυλίες στη Μ. Βρετανία, με αφετηρία το Μάντσεστερ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς