17.7 C
Athens

Διαψεύδει ο Κόλα για Εθνική Αλβανίας

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να αναλαμβάνει τα ηνία τηα Εθικής Αλβανίας προχώρησε ο Μπλένταρ Κόλα

«Φρένο» στα σενάρια που τον ήθελαν ως υποψήφιο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αλβανίας έβαλε ο Μπλένταρ Κόλα.

Το αλβανικό site «panorama.com.al» έγραψε πρόσφατα πως ο Κόλα είναι ένας ισχυρός υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Πανούτσι στον πάγκο της Αλβανίας.
Με τον Κόλα να διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Στην απάντηση του, ο παλαίμαχος άσος των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Απόλλωνα Σμύρνης τονίζει πως εκτός από το σεβασμό του στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αλβανίας και την πολύ καλή σχέση που έχει μαζί του, δεν υπάρχει κάτι το ρεαλιστικό σε αυτό που γράφτηκε.

Αυτή την στιγμή, έκτος από το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουμε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αρμαντο Ντουκα καθώς και την από καιρό επιθυμία και των δυο για μελλοντική συνεργασία στην Εθνική Ομάδα, δεν υπάρχει κάτι ρεαλιστικό να αναφέρω. Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ και στην 4ετη συνεργασία με τον προπονητή και φίλο μου Μαρινο Ουζουνιδη. Εύχομαι η Εθνική Ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη στιγμή και είμαι σίγουρος ότι ο Πρόεδρος μαζί με τους συνεργάτες του θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να επιστρέψει η ομάδα στις πρόσφατες επιτυχίες., τονίζει στην απάντησή του ο Κόλα, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της αλβανικής ομοσπονδίας και το όνομά του δεν εμπλέκεται για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο σενάριο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς