18 C
Athens

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκροί τρεις 15χρονοι σε τροχαίο στην Κυπαρισσία (pics, video)

Οι τρεις έφηβοι έκαναν κοπάνα και πήγαν βόλτα με το αυτοκίνητο του γονιού του ενός • Οι δύο σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ ο τρίτος άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο του Ρίου

Μια ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο έχει βυθίσει στο πένθος την μικρή κοινωνία της Κυπαρισσίας, καθώς τρία νεαρά αγόρια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Οι τρεις ανήλικοι, ένας Ελληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός, φίλοι και σπουδαστές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, ηλικίας 15 χρόνων, έκαναν κοπάνα από το σχολείο, πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και πήγαν βόλτα. Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι αυτή έμελλε να είναι η τελευταία τους. Σε κάποιο σημείο της Εθνικής Οδού Κυπαρισσίας-Φιλιατρών, στο ύψος της Τερψιθέας, ο ανήλικος οδηγός έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και συγκρούστηκε με φορτηγό.

Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν μετωπική και τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Για να απεγκλωβισθούν τα θύματα χρειάσθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική.

Τα δύο αγόρια, ο Ελληνας και ο Βούλγαρος έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ ο τρίτος, ένα παιδί με καταγωγή από την Αλβανία που ήταν και ο οδηγός του οχήματος, το οποίο είχε πάρει κρυφά από τον πατέρα του, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, μαζί με τον οδηγό του φορτηγού που επίσης τραυματίστηκε, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του νεαρού ήταν τέτοια που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Ωστόσο, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα newsit ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Παναγιώτης Μπασάκος, τόνισε:

«Σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο μας έφεραν μετά από σοβαρό τροχαίο τρεις νεολαίους και έναν μεσήλικα οι οποίοι δυστυχώς οι δυο νέοι ήταν ήδη νεκροί και ο άλλος παρά πολύ σοβαρά τραυματισμένος από τροχαίο που έγινε στον δρόμο Κυπαρισσίας-Φιλιατρών. Οι νεολαίοι ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ που δυστυχώς για μια βόλτα σε κάποιο σκασιαρχείο πήραν το αμάξι ενός γονιού και συνέβη αυτό που συνέβη. Ήρθαν και οι γονείς γιατί θα πρέπει να είναι και η αστυνομία θα πρέπει να γίνει αναγνώριση όπως καταλαβαίνετε. Είναι κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι συγκλονιστικές, γιατί η κοινωνία είναι μικρή και είναι όλοι γνωστοί…», κατέληξε.

Πηγή: tharrosnews, eleftheriaonline

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς